Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12916
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТоцька, Олеся Леонтіївна-
dc.contributor.authorTotska, Olesia Leontiivna-
dc.date.accessioned2017-07-10T10:34:02Z-
dc.date.available2017-07-10T10:34:02Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationТоцька О. Л. Споживання продуктів харчування в роки незалежності України / О. Л. Тоцька // Ринкова трансформація економіки України : теорія, практика, перспективи : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., Львів, 24–25 жовт. 2003 р. – Л. : Вид-во ЛНУ ім. І. Франка, 2003. – С. 270–272.uk_UK
dc.identifier.urihttp://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12916-
dc.description.abstractПроведено співставлення норм споживання продуктів харчування з їх споживанням у домогосподарствах у 1991-2001 роках.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherЛьвівський національний університет ім. Івана Франкаuk_UK
dc.subjectпрожитковий мінімумuk_UK
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UK
dc.subjectспоживанняuk_UK
dc.titleСпоживання продуктів харчування в роки незалежності Україниuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
thesis_2.pdf388,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.