Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12916| Назва: | Споживання продуктів харчування в роки незалежності України |
| Автори: | Тоцька, Олеся Леонтіївна Totska, Olesia Leontiivna |
| Бібліографічний опис: | Тоцька О. Л. Споживання продуктів харчування в роки незалежності України / О. Л. Тоцька // Ринкова трансформація економіки України : теорія, практика, перспективи : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., Львів, 24–25 жовт. 2003 р. – Л. : Вид-во ЛНУ ім. І. Франка, 2003. – С. 270–272. |
| Дата публікації: | 2003 |
| Дата внесення: | 10-лип-2017 |
| Видавництво: | Львівський національний університет ім. Івана Франка |
| Теми: | прожитковий мінімум продукти харчування споживання |
| Короткий огляд (реферат): | Проведено співставлення норм споживання продуктів харчування з їх споживанням у домогосподарствах у 1991-2001 роках. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12916 |
| Тип вмісту: | Thesis |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FEU) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| thesis_2.pdf | 388,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.