Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/11506| Назва: | Інтегральний показник виробництва продуктів харчування |
| Автори: | Тоцька, Олеся Леонтіївна Totska, Olesia Leontiivna |
| Бібліографічний опис: | Тоцька О. Л. Інтегральний показник виробництва продуктів харчування / О. Л. Тоцька // Проблеми і перспективи функціонування інноваційної системи держави в умовах глобалізації : матеріали XIII Міжнар. наук.-практ. конф., Луцьк, 27–28 верес. 2007 р. – Луцьк : РВВ «Вежа» Волин. держ. ун-ту ім. Лесі Українки, 2007. – С. 279–281. |
| Дата публікації: | 2007 |
| Дата внесення: | 31-січ-2017 |
| Видавництво: | Волинський державний університет ім. Лесі Українки |
| Теми: | інтегральний показник виробництво продукти харчування Волинська область |
| Короткий огляд (реферат): | Побудовано інтегральний показник виробництва продуктів харчування у Волинській області. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/11506 |
| Тип вмісту: | Thesis |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FEU) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| thesis_10.pdf | 416,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.