Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/11506
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТоцька, Олеся Леонтіївна-
dc.contributor.authorTotska, Olesia Leontiivna-
dc.date.accessioned2017-01-31T11:47:24Z-
dc.date.available2017-01-31T11:47:24Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationТоцька О. Л. Інтегральний показник виробництва продуктів харчування / О. Л. Тоцька // Проблеми і перспективи функціонування інноваційної системи держави в умовах глобалізації : матеріали XIII Міжнар. наук.-практ. конф., Луцьк, 27–28 верес. 2007 р. – Луцьк : РВВ «Вежа» Волин. держ. ун-ту ім. Лесі Українки, 2007. – С. 279–281.uk_UK
dc.identifier.otherУДК 338.439-
dc.identifier.urihttp://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/11506-
dc.description.abstractПобудовано інтегральний показник виробництва продуктів харчування у Волинській області.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВолинський державний університет ім. Лесі Українкиuk_UK
dc.subjectінтегральний показникuk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UK
dc.subjectВолинська областьuk_UK
dc.titleІнтегральний показник виробництва продуктів харчуванняuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
thesis_10.pdf416,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.