Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/11506
Title: Інтегральний показник виробництва продуктів харчування
Authors: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Totska, Olesia Leontiivna
Bibliographic description (Ukraine): Тоцька О. Л. Інтегральний показник виробництва продуктів харчування / О. Л. Тоцька // Проблеми і перспективи функціонування інноваційної системи держави в умовах глобалізації : матеріали XIII Міжнар. наук.-практ. конф., Луцьк, 27–28 верес. 2007 р. – Луцьк : РВВ «Вежа» Волин. держ. ун-ту ім. Лесі Українки, 2007. – С. 279–281.
Issue Date: 2007
Date of entry: 31-Jan-2017
Publisher: Волинський державний університет ім. Лесі Українки
Keywords: інтегральний показник
виробництво
продукти харчування
Волинська область
Abstract: Побудовано інтегральний показник виробництва продуктів харчування у Волинській області.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/11506
Content type: Thesis
Appears in Collections:Наукові роботи (FEU)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
thesis_10.pdf416,76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.