Перегляд зібрання за групою - Теми кейтеринг

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 6 із 6
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract28-жов-202520-лис-2025Аналіз і тенденції розвитку ресторанного ринку України в умовах економічної нестабільності.Тищук, Інна Володимирівна; Пасічник, Михайло Петрович; Пилипчук, Максим Миколайович
Handbook25-чер-20258-вер-2025Готельна справа: глосарій термінів та понятьМельник, Надія Вікторівна; Єрко, Ірина Володимирівна
Bachelor Thesis202419-лис-2025Кейтеринг у закладі ресторанного господарства «Чвермето»: стан та перспективиКовальчук, Тарас Олександрович
Bachelor Thesis202419-лис-2025Кейтеринг як інноваційна стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні: аналіз тенденцій, викликів та перспективТретякова, Софія Сергіївна
Methodical recommendations202513-лис-2025Методичні вказівки до виконання, оформлення та захисту курсових робіт (проєктів) з освітнього компонента «Аналіз діяльності підприємств готельного і ресторанного господарства» для здобувачів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиІльїн, Леонід Володимирович; Ільїна, Ольга Вікторівна
Article25-лис-202525-лис-2025Інноваційні підходи до організації кейтерингових послуг у сфері харчуванняТищук, Інна Володимирівна; Новосад, Оксана Володимирівна; Пасічник, Михайло Петрович