Перегляд зібрання за групою - Теми кейтеринг
Результати від 1 до 6 із 6
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
| Conference Abstract | 28-жов-2025 | 20-лис-2025 | Аналіз і тенденції розвитку ресторанного ринку України в умовах економічної нестабільності. | Тищук, Інна Володимирівна; Пасічник, Михайло Петрович; Пилипчук, Максим Миколайович |
| Handbook | 25-чер-2025 | 8-вер-2025 | Готельна справа: глосарій термінів та понять | Мельник, Надія Вікторівна; Єрко, Ірина Володимирівна |
| Bachelor Thesis | 2024 | 19-лис-2025 | Кейтеринг у закладі ресторанного господарства «Чвермето»: стан та перспективи | Ковальчук, Тарас Олександрович |
| Bachelor Thesis | 2024 | 19-лис-2025 | Кейтеринг як інноваційна стратегія розвитку ресторанного бізнесу в Україні: аналіз тенденцій, викликів та перспектив | Третякова, Софія Сергіївна |
| Methodical recommendations | 2025 | 13-лис-2025 | Методичні вказівки до виконання, оформлення та захисту курсових робіт (проєктів) з освітнього компонента «Аналіз діяльності підприємств готельного і ресторанного господарства» для здобувачів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | Ільїн, Леонід Володимирович; Ільїна, Ольга Вікторівна |
| Article | 25-лис-2025 | 25-лис-2025 | Інноваційні підходи до організації кейтерингових послуг у сфері харчування | Тищук, Інна Володимирівна; Новосад, Оксана Володимирівна; Пасічник, Михайло Петрович |