Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29083| Назва: | Методичні вказівки до виконання, оформлення та захисту курсових робіт (проєктів) з освітнього компонента «Аналіз діяльності підприємств готельного і ресторанного господарства» для здобувачів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
| Автори: | Ільїн, Леонід Володимирович Ільїна, Ольга Вікторівна |
| Бібліографічний опис: | Ільїн Л. В., Ільїна О. В. Методичні вказівки до виконання, оформлення та захисту курсових робіт (проєктів) з освітнього компонента «Аналіз діяльності підприємств готельного і ресторанного господарства» для здобувачів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / / Волинський національний університет імені Лесі Українки, кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації. Луцьк, 2025. 54 с. |
| Дата публікації: | 2025 |
| Дата внесення: | 13-лис-2025 |
| Видавництво: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
| Країна (код): | UA |
| УДК: | 338.48(075) |
| Теми: | Готельно-ресторанна справа кейтеринг курсове проєктування сфера обслуговування гостинність |
| Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки містять узагальнені вимоги щодо тематики, написання, оформлення, захисту та оцінювання курсових робіт (проєктів) з освітнього компонента «Аналіз діяльності підприємств готельного і ресторанного господарства» у Волинському національному університеті імені Лесі Українки. Рекомендації укладено відповідно до нормативних документів і матеріалів організації освітньої та науково-дослідної роботи здобувачів вищого навчального закладу. Навчально-методичне видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» галузі знань J «Транспорт та послуги» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Видання може бути корисним також для здобувачів та науково-педагогічних працівників інших спеціальностей, магістрантів, аспірантів і здобувачів наукового ступеня. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29083 |
| Тип вмісту: | Methodical recommendations |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали (FGEO) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Ilyin, Ilyina_2025 MГРГ.pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.