Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9307
Назва: Робоча програма навчально-комплексної природничо-наукової практики з “Геології”
Автори: Вовк, Олександр Павлович
Vovk, Oleksandr P.
Бібліографічний опис: Вовк О. П. Робоча програма навчально-комплексної природничо-наукової практики з “Геології” для студентів за напрямом підготовки бакалавр, напряму 6.040104 „Географія” / О. П. Вовк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра фізичної географії. - Луцьк, 2015. - 7 с.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 11-кві-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Практика з геології є логічним завершенням вивчення курсу “Геологія загальна та історична”. Практика сприяє більш глибокому засвоєнню знань та вмінь, що були отримані студентами на лекціях і практичних заняттях. Метою практики є закріплення та поглиблення теоретичних знань про залягання гірських порід. Також практика спрямована на навчання низки методів польових геологічних досліджень і формування навичок і вмінь їх застосування, що буде необхідно студентам для педагогічної і наукової діяльності. Робоча програма навчально-комплексної природничо-наукової практики з “Геології” для студентів за напрямом підготовки бакалавр, напряму 6.040104 „Географія”. Описані етапи практики, завдання для самостійної роботи, вимоги до звіту, розподіл балів, що отримують студенти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9307
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
geol_prakt_2015_pidpys.PDF717,34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.