Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9296
Title: Методичні рекомендації для проведення практичних і семінарських занять з курсу "Географія транспорту" для студентів спеціальності "Економічна і соціальна географія"
Authors: Маковецька, Лариса Олексіївна
Makovetska, Larysa O.
Bibliographic description (Ukraine): Маковецька Л. О. Методичні рекомендації для проведення практичних і семінарських занять з курсу «Географія транспорту» для студентів спеціальності «Економічна та соціальна географія» / Л. О. Маковецька ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, географічний факультет, кафедра економічної та соціальної географії. – Луцьк, 2016. - 68 с.
Issue Date: 2016
Date of entry: 11-Apr-2016
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені лесі українки
Keywords: географія транспорту
Abstract: Методичні рекомендації для проведення практичних і семінарських занятьз курсу «Географія транспорту» розроблено для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки «6.040104 Географія» спеціальності «Економічна та соціальна географія» освітнього ступеня «Бакалавр». Подано питання усного опитування, методичні рекомендації для виконання практичних завдань, питання самостійного опрацювання та науково-дослідні теми, питання підсумкового контролю До кожної з тем запропоновано перелік літературних джерел.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9296
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FGEO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
geograf_transport_metod_rekom.pdf1,56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.