Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9296
Назва: Методичні рекомендації для проведення практичних і семінарських занять з курсу "Географія транспорту" для студентів спеціальності "Економічна і соціальна географія"
Автори: Маковецька, Лариса Олексіївна
Makovetska, Larysa O.
Бібліографічний опис: Маковецька Л. О. Методичні рекомендації для проведення практичних і семінарських занять з курсу «Географія транспорту» для студентів спеціальності «Економічна та соціальна географія» / Л. О. Маковецька ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, географічний факультет, кафедра економічної та соціальної географії. – Луцьк, 2016. - 68 с.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 11-кві-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені лесі українки
Теми: географія транспорту
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації для проведення практичних і семінарських занятьз курсу «Географія транспорту» розроблено для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки «6.040104 Географія» спеціальності «Економічна та соціальна географія» освітнього ступеня «Бакалавр». Подано питання усного опитування, методичні рекомендації для виконання практичних завдань, питання самостійного опрацювання та науково-дослідні теми, питання підсумкового контролю До кожної з тем запропоновано перелік літературних джерел.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9296
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
geograf_transport_metod_rekom.pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.