Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9164
Назва: Географія транспорту: конспект лекцій
Автори: Маковецька, Лариса Олексіївна
Makovetska, Larysa O.
Бібліографічний опис: Маковецька Л. О. Географія транспорту : курс лекцій / Л. О. Маковецька ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, географічний факультет, кафедра економічної та соціальної географії. – Луцьк, 2016. – 118 с.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 29-бер-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі українки
Теми: географія транспорту
конспект лекцій
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій «Географія транспорту» розроблено для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки «6.040104 Географія», спеціальності «Економічна та соціальна географія» освітнього ступеня «Бакалавр». У виданні представлено систематизовану інформацію з ряду географічних дисциплін, яка максимально наближена до практичної діяльності майбутнього фахівця. Під час вивчення студенти повинні засвоїти загальні теоретичні основи географії транспорту, зокрема, формування транспортної системи з її транспортною мережею та транспортною інфраструктурою, основні види транспорту та фактори впливу на його діяльність, етапи формування сучасної транспортної системи України і світу, інтеграційні процеси можливостей входження Української транспортної системи у європейський та світовий транспортний потік. Матеріали лекцій можуть використовуватись також працівниками транспортних і експедиторських підприємств, місцевих органів виконавчої влади, користувачами послуг усіх видів транспорту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9164
Тип вмісту: Course of lectures
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
geohraf transp_konsp lekts.pdf1,43 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.