Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/8745
Title: Використання сучасних педагогічних технологій в навчальному процесі вищих навчальних закладів
Authors: Радченко, Марина Аркадіївна
Radchenko, Maryna A.
Bibliographic description (Ukraine): Радченко М. А. Використання сучасних педагогічних технологій в навчальному процесі вищих навчальних закладів / М. А. Радченко // Проблеми та перспективи розвитку науки на початку третього тисячоліття у країнах Європи та Азії: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. -
Issue Date: Jul-2014
Date of entry: 11-Mar-2016
Publisher: Державний вищий навчальний заклад «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди»
Keywords: педагогічні технології
навчальний процес
підготовка фахівців
Abstract: Сучасні педагогічні технології в навчальному процесі вищих навчальних закладів створюють абсолютно нові можливості реалізації дидактичних принципів індивідуалізації і диференціації навчання, позитивно впливають на розвиток пізнавальної діяльності студентів, їх творчої активності, свідомості, реалізують умови переходу від навчання до самонавчання, є засобом інтенсифікації навчального процесу. Впровадження сучасних педагогічних технологій сприяє тому, що в діяльності студента відбуваються зміни в плані переходу від вчення, як функції запам'ятовування, до навчання - як інтенсивної інтелектуальної діяльності, що дозволяє використовувати засвоєні знання, уміння і навички.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/8745
Content type: Article
Appears in Collections:Наукові роботи (FP)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
radchenko.pdf175,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.