Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/7977
Назва: Регіональні особливості продовольчого комплексу Волинської області
Інші назви: Regionalni features of food complex of the Volyn region
Автори: Мольчак, Ярослав Олександрович
Потапова, Алла Геннадіївна
Molchak, Yaroslav O.
Potapova, Alla H.
Бібліографічний опис: Мольчак Я. О. Регіональні особливості продовольчого комплексу Волинської області / Ярослав Мольчак, Алла Потапова // Науковий вісник Чернівецького університету : зб. наук. пр. - Чернівці : Рута, 2008. - Вип. 391: Географія. - С. 173-180. - Бібліогр. в кінці ст.
Дата публікації: 2008
Дата внесення: 16-лют-2016
Видавництво: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Теми: регіон
продовольчий комплекс
Короткий огляд (реферат): В статті аналізуються регіональні особливості розвитку продовольчого комплексу Волинської області.
In article the analysis of regional features of development of the food complex of the Volyn region is devoted
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/7977
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
artur.pdf240,34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.