Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/7977
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМольчак, Ярослав Олександрович-
dc.contributor.authorПотапова, Алла Геннадіївна-
dc.contributor.authorMolchak, Yaroslav O.-
dc.contributor.authorPotapova, Alla H.-
dc.date.accessioned2016-02-16T12:45:15Z-
dc.date.available2016-02-16T12:45:15Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationМольчак Я. О. Регіональні особливості продовольчого комплексу Волинської області / Ярослав Мольчак, Алла Потапова // Науковий вісник Чернівецького університету : зб. наук. пр. - Чернівці : Рута, 2008. - Вип. 391: Географія. - С. 173-180. - Бібліогр. в кінці ст.uk_UK
dc.identifier.urihttp://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/7977-
dc.description.abstractВ статті аналізуються регіональні особливості розвитку продовольчого комплексу Волинської області.uk_UK
dc.description.abstractIn article the analysis of regional features of development of the food complex of the Volyn region is devoted-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковичаuk_UK
dc.subjectрегіонuk_UK
dc.subjectпродовольчий комплекс-
dc.titleРегіональні особливості продовольчого комплексу Волинської областіuk_UK
dc.title.alternativeRegionalni features of food complex of the Volyn region-
dc.typeArticleuk_UK
dc.identifier.udcУДК 631.4.551-
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
artur.pdf240,34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.