Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/7542
Назва: Концептуальные подходы к организации оздоровительного питания в медицинском фитнесе
Інші назви: onceptual Approaches to Nutrition Organization in Medical Fitness
Автори: Цыганенко, Олег
Tsiganenko, Oleg
Першегуба, Ярослав
Persheguba, Yaroslav
Склярова, Наталія
Sklyarova, Nataliya
Оксамытная, Людмила
Oksamytna, Liudmyla
Домашенко, Наталія
Domashenko, Nataliya
Бібліографічний опис: Концептуальные подходы к организации оздоровительного питания в медицинском фитнесе / О. Цыганенко, Я. Першегуба, Н. Склярова, Л. Оксамытная, Н. Домашенко // Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві : зб. наук. пр. Східноєвроп. нац. ун-ту ім. Лесі Українки / уклад. А. В. Цьось, С. П. Козіброцький. – Луцьк : Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2015. − № 1 (29). − С. 82-85.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 28-січ-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: медичний фітнес
оздоровче харчування
фітнес
medical fitness
healthy nutrition
fitness
Короткий огляд (реферат): Пріоритетним напрямом здорового способу життя має стати рухова активність людини в поєднанні з харчуванням оздоровчої спрямованості. Завдання роботи – розглянути основні напрями роботи медичних центрів та фітнес-клубів із питань медичного фітнесу та їх перспективність стосовно організації оздо­ровчого харчування. Методи дослідження – аналіз наукової й науково-методичної літератури та інших дже­рел інформації з проблеми організації оздоровчого харчування в медичному фітнесі. Розроблено концептуальні підходи до методології організації оздоровчого харчування в медичному фітнесі. Надано пропозицію стосовно організації в медичних центрах та фітнес-клубах комплексних кабінетів із фітнес-тестування та оздоровчого харчування. The priority direction of healthy lifestyle should be physical activity of a person combined with nutrition of health-improvement orientation. Tasks of the study: to consider the main directions of work of medical centers and fitness clubs on questions of health fitness and their prospect for organization of healthy nutrition. Research methods: analysis of scientific and scientific-methodological literature and other sources of information on the problem of organization of curative nutrition in curative fitness. Conceptual approaches to the methodology of health food in the medical fitness were developed. It was proposed to organize in health centers and fitness-clubs complex rooms with fitness-testing and healthy nutrition.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/7542
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2015, № 1 (29)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19_21_11.pdf290,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.