Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6855
Назва: Психологічні особливості уявлення майбутніх педагогів про професійний шлях
Автори: Мудрик, Алла Богданівна
Сліпчук, Дарина
Mudryk, Alla B.
Slipchuk, Daryna
Бібліографічний опис: Сліпчук Д. Психологічні особливості уявлення майбутніх педагогів про професійний шлях / Д. Сліпчук, А. Мудрик // Актуальні проблеми загальної та соціальної психології : зб.наук.статей / гол. ред. Л.В.Засєкіна ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра загальної та соціальної психології. – Луцьк : ПП Іванюк В. П., 2015. - Вип. 2. - С. 93–96.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 4-лис-2015
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Розвиток психологічної готовності студентів до професійної діяльності зумовлений всією системою навчально-виховної роботи вищої педагогічної школи. Разом з тим цей розвиток залежить від певних уявлень про педагогічну діяльність і про навчання, як про щось, що забезпечує можливість здійснення життєвого покликання. Професійний успіх тісно пов'язаний з особистісним успіхом (виявом та ствердженням особистої позиції в різних ситуаціях) та життєвим (вибором особистого життєвого шляху, який дає можливість певною мірою реалізувати себе). З психологічної точки зору, успішність професійної діяльності залежатиме від співвідношення таких важливих аспектів як бажання людини, її можливості та потреби суспільства у представниках тієї чи іншої професії. Мета статті полягає в дослідженні особливостей професійного та життєвого успіху студентів на початковому та заключному етапі вузівського навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6855
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Psykholoh osobl.pdf77,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.