Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6836
Назва: Завдання для самостійної роботи з вивчення англійської мови (як другої іноземної)
Автори: Харкевич, Галина Іліодорівна
Kharkevych, Halyna I.
Бібліографічний опис: Харкевич Г. І. Завдання для самостійної роботи з вивчення англійської мови (як другої іноземної) : для студентів ІV курсу факультету міжнародних відносин / Г. І. Харкевич ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки. – Луцьк, 2015. – 25 с.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 8-вер-2015
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: англійська мова як друга іноземна
самостійна робота
контроль знань
Короткий огляд (реферат): Лексичний матеріал має на меті перевірити засвоєння студентами певних понять, що входять до складу ключових для роботи в системі міжнародних відносин, що акцентують увагу на бізнес діяльності як загального характеру (глобалізація економіки), так і конкретного (маркетинг, торгівельні марки тощо). Підібрані граматичні завдання акцентують увагу на вживанні часових форм активного і пасивного станів, модальних дієслів, інфінітива, герундія, дієприкметників та умовного способу дієслова в англійській мові. Укладені завдання доповнюють матеріали, які подані в семестрових модулях.Укладені завдання для самостійної роботи передбачають контроль знань студента з лексичного і граматичного матеріалу, що міститься у навчально-методичному посібнику “Англійська мова як друга іноземна” для студентів ІV курсу факультету міжнародних відносин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6836
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zavd_sam_rob.pdf403,44 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.