Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6118
Назва: Двухчастотное ультразвуковое излучение в технологии получения бета-каротина с рассолов – отходов производства кухонной соли.
Інші назви: Two-Frequency Ultrasound in the Technology of Beta- Karotene from Brine By-products of the Production of Common Salt.
Автори: Чмиленко, Ф. А.
Бакланова, Л. В.
Бакланов, А. Н.
Chmilenko, F. A.
Baclanova, L. V.
Baclanov, A. N.
Бібліографічний опис: Чмиленко Ф. О. Двочастотне ультрозвукове випромінювання в технології отримання бета-каротину з розсолів – відходів виробництва кухонної солі / Ф. О. Чмиленко, Л. В. Бакланова Л. В., О. М. Бакланов // Науковий вісник Волинського національного університету ім. Лесі Українки / Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки ; [редкол.: І. Д. Олексеюк та ін.]. – Луцьк, 2009. – № 24 : Хімічні науки. – С. 36-39. – Бібліогр.: 9 назв.
Дата публікації: 2009
Дата внесення: 2-лип-2015
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: бета-каротин
beta-karotine
двухчастотный ультразвук
ultrasound
отходы производства
offcuts of production
рассол
brines
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання щодо використання двочастотної дії ультразвуку в технології отримання бета-кароти- ну з розсолів – відходів виробництва кухонної солі. Показано, що використання двочастотної ультразвукової технології порівнно з використанням одночастотної дає можливість збільшити вихід бета-каротину з розсолів − відходів виробництва кухонної солі − на 40−50 %. The use of two-frequency ultrasound in the technology of beta-karotene from brine by-products of the production of common salt is considered. At is shown that the use of two-frequency ultrasound technology increases the yield of beta-carotene from the brine by-products by 40−50 % compared to the single-frequency ultrasound.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6118
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Серія "Хімічні науки", 2009, № 24

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chmilenko.pdf142,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.