Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4986
Назва: Визначення ймовірності сприятливих тенденцій для випуску продуктів харчування
Інші назви: Determination of Probability of Favourable Tendencies for the Issue of Food Stuffs
Автори: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Totska, Olesia Leontiivna
Бібліографічний опис: Тоцька, О. Л. Визначення ймовірності сприятливих тенденцій для випуску продукції харчування / О. Л. Тоцька // Науковий вісник Волинського національного університету ім. Лесі Українки. - Луцьк, 2008. - № 7 : Економічні науки. - С. 191-200. - Бібліогр.: 5 назв.
Дата публікації: 2008
Дата внесення: 17-бер-2015
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: імовірність
вероятность
probability
тенденція
тенденция
tendency
продукти харчування
продукты питания
food stuffs
Короткий огляд (реферат): Визначено ймовірності сприятливих тенденцій для випуску продуктів харчування на загальнодержавному та регіональному (Волинська область) рівнях у 2004–2008 рр., проведено порівняння отриманих даних з інформацією за 2004–2006 рр. Определено вероятности благоприятных тенденций для выпуска продуктов питания на общегосударственном и региональном (Волынская область) уровнях в 2004–2008 гг., проведено сравнение полученных данных с информацией за 2004–2006 гг. In the article an author determines probabilities of favourable tendencies for the issue of food stuffs on national and regional (Volyn area) levels in 2004–2008, makes a comparison of finding with information for 2004–2006.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4986
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
article_16.pdf436,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.