Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4917
Title: Оцінка якості прогнозів виробництва основних продуктів харчування
Other Titles: Estimation of Quality of Prognoses of Production of Basic Food Stuffs
Authors: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Totska, Olesia Leontiivna
Bibliographic description (Ukraine): Тоцька О. Л. Оцінка якості прогнозів виробництва основних продуктів харчування / О. Л. Тоцька // Науковий вісник Волинського державного університету ім. Лесі Українки / Волин. держ. ун-т ім. Лесі Українки ; голов. ред. І. Я. Коцан. - Луцьк, 2006. - № 7. - С. 125-131.
Issue Date: 2006
Date of entry: 3-Mar-2015
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: харчова промисловість Волинської області
food retail industry of the Volyn region
інтервали довіри
intervals of trust
продукти харчування
food stuffs
Abstract: У статті автор будує інтервали довіри для прогнозів виробництва основних продуктів харчування в 2004-2008 рр. у Волинській області, проводить порівняння точкових та інтервальних прогнозних значень із фактичними за 2004 рік. In the given article an author builds the intervals of trust for the prognoses of production of basic food stuffs in 2004-2008 in the Volyn region, conducts comparison of point and interval prognosis values with actual for 2004.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4917
Content type: Article
Appears in Collections:Наукові роботи (FEU)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
article_10.pdf5,5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.