Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4587
Назва: Передача модального значення припущення при перекладі з української на французьку та іспанську мови
Автори: Сінченко, Євгенія Іванівна
Sinchenko, Yevheniia I.
Бібліографічний опис: Сінченко Є. І. Передача модального значення припущення при перекладі з української на французьку та іспанську мови / Є. І. Сінченко // Мовні універсалії у міжкультурній комунікації : матеріали IV Міжнародного науково-практичного семінару, м. Луцьк, 28 лютого 2014 р. : збірник тез / СНУ імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра іноземних мов. – Луцьк : ПП Іванюк В.П., 2014. – С. 151-155.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 26-вер-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: припущення
cуб'єктивна модальність
Короткий огляд (реферат): Ставимо собі за мету класифікувати та зіставити засоби передачі категорії припущення у французькій та іспанській мові з тим, щоб результати дослідження могли би бути використані у процесі перекладу з української на вказані мови та сприяли б адекватній передачі денотативної та коннотативної інформації у відповідності із прагматичною інтенцією автора повідомлення. Категорія припущення є категорією субʼєктивної модальності, дослідженню якої останнім часом приділяється особлива увага лінгвістів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4587
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
supposition.pdf113,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.