Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4154
Назва: Безпека життєдіяльності
Автори: Грицюк, Ірина Михайлівна
Ращинська, Лариса Іванівна
Шишкіна, Христина Юріївна
Hrytsiuk, Iryna M.
Rashchynska, Larysa I.
Shyshkina, Khrystyna YU.
Бібліографічний опис: Грицюк І. М. Безпека життєдіяльності : методичні рекомендації до курсу / І. М. Грицюк, Л. І. Ращинська, Х. Ю. Шишкіна ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра практичної психології та безпеки життєдіяльності. – Луцьк : Вежа-Друк, 2014. – 54 с.
Дата публікації: 2-чер-2014
Дата внесення: 2-чер-2014
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях до курсу викладено мету вивчення дисципліни «Безпека життєдіяльності», загальні вимоги до підготовки студентів, представлені опис навчального курсу, тематичні огляди змістових модулів, плани лекційних та практичних занять, ситуаційні завдання до практичних занять, питання для самостійної та індивідуальної роботи, питання та завдання для самоконтролю, питання для підготовки до заліку (екзамену), критерії оцінювання знань, тестові завдання для самостійної перевірки знань та перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4154
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bzhd_metod.pdf630,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.