Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3917
Title: Навчально-методичний посібник для самостійної роботи та практичних занять з навчальної дисципліни «Конституційне право України» (відповідно до вимог ECTS)
Authors: Кравчук, Володимир Миколайович
Kravchuk, Volodymyr M.
Bibliographic description (Ukraine): Навчально-методичний посібник для самостійної роботи та практичних занять з навчальної дисципліни «Конституційне право України» (відповідно до вимог ECTS) / Уклад. В. М. Кравчук. – Луцьк: ПП Іванюк В.П., 2014. – 250 с.
Issue Date: 2014
Date of entry: 5-May-2014
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: конституційне право
конституція
конституціоналізм
конституційний лад
громадянство
права і свободи людини
Abstract: Конституційне право України є провідною галуззю національного права й регулює найважливіші суспільні відносини, пов’язані з забезпеченням прав і свобод людини, реалізацією публічної влади народом України, державою та територіальними громадами. Очевидно, що теперішній бурхливий розвиток українського конституціоналізму та конституційного права потребують залучення до відповідної правотворчої та правозастовної діяльності значної кількості високопрофесійних фахівців. Це засвідчує об’єктивну потребу в оволодінні навчальною дисципліною «Конституційне право України» усіма студентами і слухачами вищих навчальних закладів як юридичних, так і неюридичних спеціальностей. Насамперед, ідеться про необхідність засвоєння ними змісту ідей і ідеалів конституціоналізму, утвердження демократії та верховенства права, захисту конституційних прав і свобод людини майбутніми юристами.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3917
Content type: Handbook
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FYu)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konst_pravo_posibn.pdf1,29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.