Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3917
Назва: Навчально-методичний посібник для самостійної роботи та практичних занять з навчальної дисципліни «Конституційне право України» (відповідно до вимог ECTS)
Автори: Кравчук, Володимир Миколайович
Kravchuk, Volodymyr M.
Бібліографічний опис: Навчально-методичний посібник для самостійної роботи та практичних занять з навчальної дисципліни «Конституційне право України» (відповідно до вимог ECTS) / Уклад. В. М. Кравчук. – Луцьк: ПП Іванюк В.П., 2014. – 250 с.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 5-тра-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: конституційне право
конституція
конституціоналізм
конституційний лад
громадянство
права і свободи людини
Короткий огляд (реферат): Конституційне право України є провідною галуззю національного права й регулює найважливіші суспільні відносини, пов’язані з забезпеченням прав і свобод людини, реалізацією публічної влади народом України, державою та територіальними громадами. Очевидно, що теперішній бурхливий розвиток українського конституціоналізму та конституційного права потребують залучення до відповідної правотворчої та правозастовної діяльності значної кількості високопрофесійних фахівців. Це засвідчує об’єктивну потребу в оволодінні навчальною дисципліною «Конституційне право України» усіма студентами і слухачами вищих навчальних закладів як юридичних, так і неюридичних спеціальностей. Насамперед, ідеться про необхідність засвоєння ними змісту ідей і ідеалів конституціоналізму, утвердження демократії та верховенства права, захисту конституційних прав і свобод людини майбутніми юристами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3917
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FYu)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konst_pravo_posibn.pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.