Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3849
Title: Конституційно-правові основи механізму стримувань і противаг у стосунках між гілками державної влади в Україні на сучасному етапі державотворення
Authors: Кравчук, Володимир Миколайович
Kravchuk, Volodymyr M.
Bibliographic description (Ukraine): Кравчук, В. М. Конституційно-правові основ механізму стримувань і противаг у стосунках між гілками державної влади в Україні на сучасному етапі державотворення / В. М. Кравчук // Актуальні проблеми державного управління на сучасному етапі державотворення : Матеріали IV наук.-практ. конф., 16-17 груд. 2010 р. / Волин. обл. держ. адмін. [та ін.] ; [за наук. ред. В. Я. Малиновського, Т. М. Литвиненко]. - Луцьк, 2010. - С. 16-18. - Бібліогр.: с. 17.
Issue Date: 2010
Date of entry: 23-Apr-2014
Publisher: Волинcька обласна державна адміністрація
Keywords: державна влада
механізм держави
механізм стримувань і противаг
орган державної влади
Abstract: Серед найбільш актуальних проблем, які сьогодні постають перед вітчизняною наукою державного управління, особливе місце посідає питання конституційно-правового регулювання відносин між вищими органами державної влади, які традиційно відносять до законодавчої, виконавчої та судової гілок державної влади. Значущість та виняткова роль цієї проблеми пояснюється тим, що вона фактично акумулює у собі ключовий для розвитку національної державно-правової системи принцип стримувань і противаг у стосунках між гілками державної влади.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3849
Content type: Thesis
Appears in Collections:Наукові роботи (FYu)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
akt_probl_derzh_upr 2010.pdf65,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.