Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3813
Title: Міжнародна економіка : програма нормативної навчальної дисципліни
Authors: Рудик, Наталія Іванівна
Rudyk, N. I.
Bibliographic description (Ukraine): Рудик Н. І. Міжнародна економіка : програма нормативної навчальної дисципліни / Н. І. Рудик; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, інститут економіки і менеджменту, кафедра фінансів і кредиту . – Луцьк : Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2013. – 8 с.
Issue Date: 10-Dec-2013
Date of entry: 8-Apr-2014
Publisher: Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: економіка
міжнародна економіка
міжнародна економічна інтеграція
Abstract: Дисципліна “Міжнародна економіка” аналізує економічні відносини та дії економічних законів на міжнародному рівні, а також основи зовнішньо-торгівельної, валютно-кредитної та виробничо-інвестиційної політики. Предметом курсу “Міжнародна економіка” є економічні, організаційні, правові і соціальні питання та закономірності функціонування і розвитку міжнародної економіки.Міжнародна економіка пов’язана з політекономією; основами підприємництва; галузевими економіками; економікою праці; організацією, нормуванням і оплатою праці; міжнародними економічними відносинами, валютно-фінансовими відносинами, організацією виробництва; фінансами підприємства; економічним аналізом; основами планування і макроекономічного прогнозування; бухгалтерським обліком; розміщенням продуктивних сил та іншими дисциплінами. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістовних модулів: Модуль І – Основи формування та функціонування міжнародної економіки Модуль ІІ – Особливості розвитку міжнародної економіки
Description: Програма нормативної навчальної дисципліни «Міжнародна економіка» для студентів напрямів : 6.030508 “Фінанси і кредит”, 6.030509 “Облік і аудит”, 6.030504 “Економіка підприємства”.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3813
Content type: Training program
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ME_NP.pdf121,29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.