Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3457
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВихор, В. І.-
dc.contributor.authorVihor, V. I.-
dc.date.accessioned2014-03-04T10:29:18Z-
dc.date.available2014-03-04T10:29:18Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationВихор, В. І. Переваги та відпрацювання прямого удару лівою в процесі підготовки боксера в професійному боксі / В. І. Вихор // Молодіжний науковий вісник : Фізичне виховання і спорт : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки ; [уклад. А. В. Цьось, В. П. Романюк]. – Луцьк, 2009. – С. 37-40.uk_UK
dc.identifier.otherУДК 796.835: 477-
dc.identifier.urihttp://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/3457-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано теоретичні викладки та практичний досвід відпрацювання прямого лівого удару в боксерів-професіоналів. In the article the theoretical background and practical experience training of the left cross in professional boxing have been analyzed.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherСхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.subjectпрямийuk_UK
dc.subjectлівий удариuk_UK
dc.subjectтраєкторіяuk_UK
dc.subjectлініяuk_UK
dc.subjectкулакuk_UK
dc.subjectтактикаuk_UK
dc.subjectdirectuk_UK
dc.subjectleft blowsuk_UK
dc.subjecttrajectoryuk_UK
dc.subjectlineuk_UK
dc.subjectfistuk_UK
dc.subjecttacticuk_UK
dc.titleПереваги та відпрацювання прямого удару лівою в процесі підготовки боксера в професійному боксі.uk_UK
dc.title.alternativeAdvantages and Working of Direct Blow of Left off in the Process of Preparation of Boxer in Professional Boxing.uk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Молодіжний вісник Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vyhor.pdf153,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.