Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29886| Назва: | Напрями підвищення рівня ефективності використання фінансово-економічного потенціалу підприємства |
| Автори: | Тянь, Є |
| Приналежність: | Кафедра економіки і торгівлі 051 Економіка |
| Бібліографічний опис: | Тянь Є. Напрями підвищення рівня ефективності використання фінансово-економічного потенціалу підприємства : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 051 економіка / наук. керівник А. М. Мохнюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк. 2025. 89 с. |
| Дата публікації: | 2025 |
| Дата внесення: | 18-гру-2025 |
| Видавництво: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
| Країна (код): | UA |
| Науковий керівник: | Мохнюк, Анна Миколаївна |
| Теми: | економічні результати прибуток рентабельність доходи витрати економічний аналіз бухгалтерський облік фінансово-економічна звітність оподаткування |
| Короткий огляд (реферат): | У дипломному проєкті досліджено теоретичні та практичні аспекти формування і використання фінансових результатів діяльності підприємства в умовах адаптації національної системи бухгалтерського обліку до міжнародних стандартів. Метою роботи є аналіз механізму утворення прибутку, оцінка рівня рентабельності та розробка напрямів покращення фінансового стану суб’єкта господарювання. На прикладі АТ «Ратнівський молокозавод» проаналізовано структуру доходів і витрат, здійснено оцінку фінансових результатів та запропоновано шляхи їх оптимізації з урахуванням чинного податкового законодавства. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29886 |
| Тип вмісту: | Master Thesis |
| Розташовується у зібраннях: | FEU_KR (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tianye_2025.pdf | 1,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.