Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29242Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Ільїна, Ольга Вікторівна | - |
| dc.contributor.author | Дубік, Віталій Ярославович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T15:13:50Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T15:13:50Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Дубік В. Я. Брендинг як інструмент підвищення туристичної привабливості території : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 242 Туризм / наук. кер. О. В. Ільїна ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 79 с. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29242 | - |
| dc.description.abstract | Здійснений аналіз сучасного стану, динаміки, проблем і перспектив розвитку брендингу в Україні як важливого інструмента підвищення туристичної привабливості території. Проаналізовано світовий досвід брендингу території; розглянуто і охарактеризовано український досвід орендування. Визначено ресурсне забезпечення брендингу в Україні. Визначено інноваційні способи просування та популяризації України на світовому ринку. Зʼясовані основні проблеми та перспективи реалізації брендингу. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.subject | брендинг | uk_UK |
| dc.subject | туризм | uk_UK |
| dc.subject | імідж | uk_UK |
| dc.subject | туристична привабивість | uk_UK |
| dc.title | Брендинг як інструмент підвищення туристичної привабливості території | uk_UK |
| dc.type | Bachelor Thesis | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | 242 Туризм | uk_UK |
| dc.coverage.country | UA | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Dybik_2024.pdf | 1,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.