Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29235Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Тищук, Інна Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | Янюк, Людмила Миколаївна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T14:26:28Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T14:26:28Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Янюк Л. М. Готельний брендинг: управління та стратегія розвитку : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. І. В. Тищук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 46 с. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/29235 | - |
| dc.description.abstract | В роботі досліджено теоретичні аспекти та основні поняття бренду та брендингу в готельному бізнесі. Здійснено оцінку впливу бренду готелю на конкурентоспроможність та управління брендом. Проведено аналіз ринку готельних послуг. Узагальнено інформацію щодо інноваційних підходів розвитку готельного брендингу. Запропоновано стратегію розвитку брендингу для готельного бізнесу через підвищення цифрової присутності, створення емоційного зв’язку з клієнтами та персоналізацію послуг. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.subject | бренд | uk_UK |
| dc.subject | брендинг | uk_UK |
| dc.subject | інноваційні підходи | uk_UK |
| dc.subject | стратегія | uk_UK |
| dc.title | Готельний брендинг: управління та стратегія розвитку | uk_UK |
| dc.type | Bachelor Thesis | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації | uk_UK |
| dc.contributor.affiliation | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UK |
| dc.coverage.country | UA | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2024) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Janyk_2024.pdf | 413,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.