Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28366
Title: | Проєкт готелю ділового призначення «Вітовт» у місті Луцьку |
Authors: | Бойко, Анна Сергіївна |
Affiliation: | Кафедра готельно-ресторанної справи, туризму і рекреації 241 Готельно-ресторанна справа |
Bibliographic description (Ukraine): | Бойко А. С. Проєкт готелю ділового призначення «Вітовт» у місті Луцьку : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 241 Готельно-ресторанна справа / наук. кер. Л. В. Ільїн ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2025. 80 с. |
Issue Date: | 2025 |
Date of entry: | 30-Jul-2025 |
Publisher: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
Country (code): | UA |
Supervisor: | Ільїн, Леонід Володимирович |
Keywords: | готель готельне господарство проєкування архітектура організація сервіс |
Abstract: | Вивчення проблеми розвитку сучасних методів дослідження готельного бізнесу приваблює усе більше уваги науковців та фахівців. Це спричинило стрімкий розвиток ресторанно-готельної галузі, а також збільшення вимог споживачів у наданні найрізноманітніших послуг. Виконання цих вимог зобов'язує усіх учасників ринку та пов'язаних із ними суб'єктів до постійного пошуку раціональних форм організації діяльності, що висуває на перший план збільшення можливостей управління проєктами зі створення нових та забезпечення результативної роботи існуючих готельних закладів. Запропоновані автором результати дослідження та проведені розрахунки проєктованого закладу готельно-ресторанного господарства ділового призначення у місті Луцьку можуть бути використані інвестором та доповнені відповідно для впровадження їх в реалізацію. |
URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28366 |
Content type: | Bachelor Thesis |
Appears in Collections: | FGEO_KR (2025) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Boiko A_2025.pdf | 1,86 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.