Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28229| Назва: | Екологічний потенціал озера Ухо |
| Автори: | Шугніло, Анастасія Андріївна |
| Приналежність: | Кафедра екології та охорони навколишнього середовища 101 Екологія |
| Бібліографічний опис: | Шугніло А. А. Екологічний потенціал озера Ухо: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра: спец. 101 Екологія / наук. кер. О. А. Караїм; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2025. 52 c. |
| Дата публікації: | 2025 |
| Дата внесення: | 14-лип-2025 |
| Видавництво: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
| Науковий керівник: | Караїм, Ольга Анатоліївна |
| Теми: | морфометричні характеристики озеро Ухо екологічний індекс якості води |
| Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота виконана у трьох розділах. У першому розділі подано аналіз літературних джерел за темою дослідження, розкрито критерії оцінки природно-рекреаційних лімнокомплексів, фактори формування гідрохімічного режиму озер, класифікація за рівнем трофності. Другий розділ присвячений еколого-географічній характеристиці озера Ухо та опису методики дослідження. Описано природно-кліматичні та гідрологічні умови території дослідження, гідрологічні особливості озера Ухо, його біоту. У третьому розділі представлено результати дослідження, виконано аналіз флористичного складу водних і прибережно-водних рослин озера Ухо, аналіз гідрохімічних показників води, розрахунок уточнюючих категорій трьох блоків речовин та визначення його екологічного індексу. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28229 |
| Тип вмісту: | Bachelor Thesis |
| Розташовується у зібраннях: | FChem_KR (2025) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| shuhnilo_2025.pdf | 2,7 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.