Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28151
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сосницька, Ярослава Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Кощук, Ольга Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-07-07T09:20:12Z | - |
dc.date.available | 2025-07-07T09:20:12Z | - |
dc.date.issued | 2025-06-30 | - |
dc.identifier.citation | Кощук О. В. Сільськогосподарське виробництво Рівненської області : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 106 Географія / наук. кер. Я. С. Сосницька ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2025. 68 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/28151 | - |
dc.description.abstract | У роботі здійснено суспільно-географічне дослідження та аналіз територіальних особливостей, характеристик та специфічних рис сучасного стану сільськогосподарського виробництва та прогнозування перспектив галузі у Рівненській області. Наукове дослідження зосереджене на вивченню сільськогосподарського виробництва Рівненської області. Для розкриття даної теми було: вивчено теоретико-методологічні аспекти дослідження сільського господарства, дано характеристику природно та суспільно-географічним факторам формування сільського господарства, виявлено сучасні тенденції розвитку сільського господарства у регіоні, проаналізовано структуру рослинництва та тваринництва в області та у регіональному розрізі, здійснено характеристику структури посівних площ під різними типами сільськогосподарських культур, здійснено оцінку внесення мінеральних добрив, виявлено проблеми та перспективи розвитку галузі у регіоні дослідження. У галузі сільськогосподарського виробництва Рівненської області спостерігаються такі тенденції: 1) у продовж останніх п’яти років збільшилась урожайність продукції рослинництва; 2) збільшились площі посівів під зерновими культурами; 3) зросло поголів’я птиці, свиней, овець, кіз; 4) у сільськогосподарських підприємствах збільшено виробництво м’яса на 23% і молока на 11%; 5) збільшується фінансування даного сектору економіки; 6) проваджуються новітні технології та дієве ведення сільського господарства. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Волинський національний університет імені Лесі Українки | uk_UK |
dc.subject | сільськогосподарське виробництво | uk_UK |
dc.subject | сільське господарство | uk_UK |
dc.subject | рослинництво | uk_UK |
dc.subject | посівні площі | uk_UK |
dc.subject | урожайність | uk_UK |
dc.subject | мінеральні добрива | uk_UK |
dc.subject | поголів’я | uk_UK |
dc.subject | сектор економіки | uk_UK |
dc.subject | Рівненська область | uk_UK |
dc.subject | сільськогосподарські культури | uk_UK |
dc.title | Сільськогосподарське виробництво Рівненської області | uk_UK |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UK |
dc.contributor.affiliation | Кафедра економічної та соціальної географії | uk_UK |
dc.contributor.affiliation | 106 Географія | uk_UK |
dc.coverage.country | UA | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | FGEO_KR (2025) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
koshchuk_2025.pdf | 1,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.