Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27974
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Волинець, Ірина Григорівна | - |
dc.contributor.author | Хамуда, Вікторія Олегівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-18T13:17:31Z | - |
dc.date.available | 2025-06-18T13:17:31Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.date.submitted | 2025-06-17 | - |
dc.identifier.citation | Хамуда В. О. Управління конкурентоспроможністю підприємства : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра: спец. 073 Менеджмент / наук. кер. І. Г. Волинець ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2025. 53 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27974 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі визначено сутність та складові процесу управління конкурентоспроможністю підприємства, що передбачає стратегічне, фінансове, маркетингове, технологічне та кадрове управління. Охарактеризовано особливості управління конкурентоспроможністю та визначено, що основними складовими цього процесу є якість продукції, інноваційність, ефективне використання ресурсів, кваліфікація персоналу та маркетингова активність. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Волинський національний університет імені Лесі Українки | uk_UK |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UK |
dc.subject | управління конкурентоспроможністю | uk_UK |
dc.subject | підприємство | uk_UK |
dc.subject | ефективність | uk_UK |
dc.subject | конкурентоспроможність продукції | uk_UK |
dc.title | Управління конкурентоспроможністю підприємства | uk_UK |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UK |
dc.contributor.affiliation | 073 Менеджмент | uk_UK |
dc.contributor.affiliation | Кафедра менеджменту | uk_UK |
dc.coverage.country | UA | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | FEU_KR (2025) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Khamuda_2025.pdf | 1,54 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.