Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27974
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorВолинець, Ірина Григорівна-
dc.contributor.authorХамуда, Вікторія Олегівна-
dc.date.accessioned2025-06-18T13:17:31Z-
dc.date.available2025-06-18T13:17:31Z-
dc.date.issued2025-
dc.date.submitted2025-06-17-
dc.identifier.citationХамуда В. О. Управління конкурентоспроможністю підприємства : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра: спец. 073 Менеджмент / наук. кер. І. Г. Волинець ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2025. 53 с.uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/27974-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі визначено сутність та складові процесу управління конкурентоспроможністю підприємства, що передбачає стратегічне, фінансове, маркетингове, технологічне та кадрове управління. Охарактеризовано особливості управління конкурентоспроможністю та визначено, що основними складовими цього процесу є якість продукції, інноваційність, ефективне використання ресурсів, кваліфікація персоналу та маркетингова активність.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UK
dc.subjectуправління конкурентоспроможністюuk_UK
dc.subjectпідприємствоuk_UK
dc.subjectефективністьuk_UK
dc.subjectконкурентоспроможність продукціїuk_UK
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємстваuk_UK
dc.typeBachelor Thesisuk_UK
dc.contributor.affiliation073 Менеджментuk_UK
dc.contributor.affiliationКафедра менеджментуuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
Розташовується у зібраннях:FEU_KR (2025)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Khamuda_2025.pdf1,54 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.