Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/25462| Назва: | Сучасні інновації та технології розвитку товарознавства харчових продуктів |
| Автори: | Тищук, Інна Володимирівна |
| Приналежність: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
| Бібліографічний опис: | Тищук І. В. Сучасні інновації та технології розвитку товарознавства харчових продуктів. Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції (м. Луцьк, 16 травня 2024 р.). Луцьк, 2024. С. 46–50. |
| Конференція/захід: | Індустрія туризму і сфера гостинності в Україні та світі: сучасний стан, проблеми й перспективи розвитку |
| Дата публікації: | 19-тра-2024 |
| Дата внесення: | 26-лис-2024 |
| Видавництво: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
| Країна (код): | UA |
| УДК: | 664.7:621.3:004.82 |
| Теми: | товарознавство |
| Діапазон сторінок: | 46-50 |
| Короткий огляд (реферат): | У сучасному світі харчова промисловість стикається з необхідністю постійного вдосконалення та інноваційного розвитку, особливо у сфері товарознавства харчових продуктів. Зростання вимог споживачів до якості, безпеки та корисності харчових товарів, а також швидка динаміка наукових відкриттів та технологічних досягнень ставлять перед галуззю харчової промисловості низку викликів та завдань. Тому вивчення та аналіз інновацій у сфері товарознавства харчових продуктів має велике практичне значення, спрямоване на підвищення якості та конкурентоспроможності продукції, забезпечення безпеки споживачів, а також на підтримку сталого розвитку галузі. У цьому контексті важливим є аналіз сучасних інновацій та технологій, які впливають на процеси товарознавства харчових продуктів. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/25462 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FGEO) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| conf_industr.pdf | 271,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.