Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/25268| Назва: | Особливості дієтотерапії при цукровому діабеті |
| Автори: | Гонтар, Вікторія Валеріївна |
| Приналежність: | Волинський національний університет імені Лесі Українки, студентка 2 курсу медичного факультету |
| Бібліографічний опис: | Гонтар В. В. Особливості дієтотерапії при цукровому діабеті. Молода наука Волині: пріоритети та перспективи досліджень : матеріали XVIII Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених (14-15 травня 2024 р). Луцьк, 2024. С. 689-692. |
| Конференція/захід: | Молода наука Волині: пріоритети та перспективи досліджень |
| Дата публікації: | 15-тра-2024 |
| Дата внесення: | 19-лис-2024 |
| Видавництво: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
| Країна (код): | UA |
| Науковий керівник: | Грейда, Наталія Богданівна |
| Теми: | дієтотерапія серцево-судинні захворювання |
| Діапазон сторінок: | 689-692 |
| Короткий огляд (реферат): | Одним з першочергових методів лікування цукрового діабету є дієтотерапія, яка водночас сприяє профілактиці серцевосудинних ускладнень, тим самим зменшуючи динаміку інвалідності та смертності осіб, хворих на ЦД, і покращуючи їхню життєдіяльність. При цьому здоровий, багатий на поживні речовини раціон, що переважно включає фрукти, овочі та цільнозернові продукти знизить ризик ускладнень цукрового діабету та покращить фізичне та ментальне здоров’я у цілому. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/25268 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи студентів та аспірантів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| mnv2024_690-693.pdf | 527,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.