Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24758
Назва: Вікова психологія
Автори: Гошовський, Ярослав Олександрович
Бібліографічний опис: Гошовський Я. О. Вікова психологія : силабус нормативного освітнього компонента підготовки бакалавра галузь знань: 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальність: 053 Психологія освітньо-професійна програма: Психологія, Практична психологія / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2024. 23 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 9-жов-2024
Країна (код): UA
Теми: онтогенез
провідний вид діяльності
вікові періоди
сензитивні періоди
Короткий огляд (реферат): Освітній компонент (ОК) «Вікова психологія» є базовим фундаментальним для здобуття психологічної освіти, адже спрямований на набуття багатовекторних компетенцій щодо особливостей і закономірностей психофізичного розвитку людини впродовж онто- і соціогенезу, зокрема з урахуванням специфіки особистісного становлення на кожному віковому етапі життєвого шляху людини : від пренатального до геронтопсихологічного. Здобувачам освіти пропонується опанування віковою психологією як на рівні теоретичних студій, так і на реальних експериментальних майданчиках для оволодіння компетенціями психологічної роботи з людьми різного віку (загальноосвітні школи, школи інтернатного типу, навчально-реабілітаційний центр, дитячий будинок, освітні заклади І-ІY рівнів акредитації (коледжі, університети тощо), Волинський Акме-університет), а також у межах діяльності лабораторій факультету психології, зокрема лабораторії «Психогенеза особистості».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24758
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vikova ps 2024 3 курс.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.