Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24719
Назва: Психодизайн навчальної і професійної діяльності
Автори: Коць, Михайло Онисимович
Бібліографічний опис: Коць М. О. Психодизайн навчальної і професійної діяльності : силабус нормативного освітнього компонента підготовки магістра спеціальності 053 «Психологія» освітньо-професійної програми «Психологія» / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2024. 17 с.
Дата публікації: 21-вер-2024
Дата внесення: 1-жов-2024
Країна (код): UA
Теми: психодизайн
навчальна діяльність
професійна діяльність
Короткий огляд (реферат): Метою ОК «Психодизайн навчальної і професійної діяльності» є формування у здобувачів освіти сучасного уявлення про професіоналізм; оволодіння здобувачами освіти теоретичними знаннями про особливості видів трудової діяльності людини та підготовку її до праці; вивчення психологічних проблем виробничого навчання та на практиці застосовувати рекомендації сучасної психології навчальної і професійної діяльності та професійної кар’єри і на цій основі сприяти виробленню психологічної готовності до кваліфікованої фахової діагностичної, консультативної та корекційної діяльності. В освітньому компоненті (ОК) представлено теоретико-методологічні та практичні засади вивчення психодизайну навчальної і професійної діяльності; аналізується психодизайн як соціально-психологічна реальність у взаємозв’язку із професійним самовизначенням та професійною діяльністю. Пререквізити ОК базується на компетентностях, отриманих під час вивчення ОК “Методика викладання психології у закладах вищої освіти”, “Психологія особистісної події”. Постреквізити Компетентності, отримані здобувачами освіти під час опрацювання ОК, можна використати для вивчення ОК “Психологія безпеки особистості”, “Психологія девіантної особистості”, під час написання кваліфікаційної роботи тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24719
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
psy_dyz.pdf665,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.