Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24699
Назва: Місце неурядових організацій у системі управління сферою туризму в Україні
Автори: Безсмертнюк, Тарас Петрович
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Безсмертнюк Т. П. Місце неурядових організацій у системі управління сферою туризму в Україні. Сучасний стан та пріоритети модернізації науки, освіти та технологій : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Біла Церква, 10 січня 2024 р.) : у 3 ч. Біла Церква : ЦФЕНД, 2024. Ч. 2. С. 35‒37.
Конференція/захід: Сучасний стан та пріоритети модернізації науки, освіти та технологій
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 30-вер-2024
Країна (код): UA
УДК: 338.486(477)
Діапазон сторінок: 35‒37
Короткий огляд (реферат): Система управління у сфері туризму України відіграє важливу роль в контексті забезпечення та підтримки економічного стану країни через задоволення рекреаційних потреб суспільства. Система управління туристичною сферою в Україні охоплює наступні структурні елементи: органи державної влади; туристичні кластери; неурядові організації. Діяльність неурядових організацій туристичного спрямування займає важливе місце у системі управління сферою туризму в Україні, забезпечуючи сприяння розвитку та підтримку туристичної галузі країни. Основні аспекти системи управління туризмом включають стратегічне планування, правове регулювання, маркетинг та просування, розвиток інфраструктури та сервісів, освіту та підготовку кадрів, співпрацю з регіональними та місцевими органами державної влади. Функціонування громадських спілок у сфері туризму спрямоване на створення сприятливого середовища для розвитку туризму в Україні, підвищення привабливості країни для туристів та стимулювання економічного зростання через туристичну галузь.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24699
Перелік літератури: Асоціація індустрії гостинності України. Вікіпедія : веб-сайт. URL: http://surl.li/pakgc (дата звернення: 08.01.2024).
Державне агентство розвитку туризму України : веб-сайт. URL: https://www.tourism.gov.ua/ (дата звернення: 08.01.2024).
Дорожня карта конкурентоспроможного розвитку сфери туризму в Україні. Підсумкова доповідь. URL: https://nto.ua/assets/files/ntou-book-strategic-ebrd-tourismroadmap.pdf (дата звернення: 08.01.2024).
Національна туристична організація України : веб-сайт. URL: https://www.ntoukraine.org/ (дата звернення: 08.01.2024).
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bezsmertniuk T. P. Mistse neuriadovykh orhanizatsii u systemi upravlinnia sferoiu turyzmu v Ukraini.pdf422,4 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.