Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24505
Назва: Роз’єднаність сімей як соціальна проблема в українському суспільстві в умовах війни
Автори: Барбюк, Марія Сергіївна
Приналежність: Кафедра політології та публічного управління
054 Соціологія
Бібліографічний опис: Барбюк М. С. Роз’єднаність сімей як соціальна проблема в українському суспільстві в умовах війни : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 054 Соціологія / наук. кер. О. М. Кузьмук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 76 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 17-лип-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Кузьмук, Ольга Миколаївна
Теми: роз'єднаність сімей
соціальна проблема
війна
соціальна структура
соціальний капітал
українське суспільство
Короткий огляд (реферат): У Вступі обґрунтовано актуальність теми дослідження, сформульовано її мету і завдання, об’єкт і предмет дослідження, методологічну базу та наукову новизну отриманих результатів, а також зазначено дані про структуру роботи. У розділі 1 «Теоретичні та методологічні засади дослідження феномену «роз’єднана сім’я» в соціології» визначено основні теоретичні підходи та методи аналізу соціальних проблем, зокрема проблем сім'ї та соціальної структури під час війни. У Розділі 2 «Соціологічні дослідження роз’єднаності сімей в українському суспільстві» розкрито сутність соціальних процесів, які зумовлюють роз'єднаність сімей, а також аналізується вплив війни на соціальні взаємозв'язки та підтримку всередині сім'ї. Висновки підсумовують результати дослідження, наголошуючи на важливості вжиття заходів для підтримки сімей, постраждалих від війни, та зміцнення соціальної структури українського суспільства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24505
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FH_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Barbiuk_2024.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.