Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24493
Назва: Особливості зовнішньоторговельної політики США в сучасних умовах
Автори: Яценко, Марина Костянтинівна
Приналежність: Кафедра міжнародних економічних відносин та управління проєктами
292 Міжнародні економічні відносини
Бібліографічний опис: Яценко М. К. Особливості зовнішньоторговельної політики США в сучасних умовах : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 292 Міжнародні економічні відносини / наук. кер. І. В. Кицюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 66 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 15-лип-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Кицюк, Ірина Василівна
Теми: зовнішньоторговельна політика
світова економіка
сучасні виклики
експорт
імпорт
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота полягає в дослідженні торговельної політики США у сучасних умовах. Мета дослідження полягає в oбґрунтуваннi теoретичних засад зовнішньоторгівельної політики та ідентифікації особливостей її функціонування у США у сучасних умовах. У роботі розглянуто теоретичні основи світової зовнішньо торговельної політики та міжнародної торгівлі, зокрема концепції та моделі, що використовуються для аналізу міжнародних економічних відносин. Досліджено чинники, що впливають на сучасну зовнішньоторговельну політику США. Другий розділ присвячений загальному аналізу зовнішньоторговельної політики США. Окрему увагу приділено аналізу у сучасних умовах. Третій розділ роботи зосереджується на проблемах та перспективах зовнішньоторговельної політики США. Проаналізовано сучасний стан та перспективи торговельних відносин Україна США.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24493
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FMV_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yatsenko_2024.pdf2,68 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.