Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24473
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКорнелюк, Ольга Антонівна-
dc.contributor.authorГерман, Марія-
dc.date.accessioned2024-07-11T07:52:35Z-
dc.date.available2024-07-11T07:52:35Z-
dc.date.issued2024-05-17-
dc.identifier.citationГерман М. Методологія управління проектом оптимізації та використання харчових відходів у ресторанному бізнесі. РЕІНТЕГРАЦІЯ ВЕТЕРАНІВ у цивільне суспільство та перспективи відбудови України: збірник тез доповідей VІІ Міжнародної благодійної науково-практичної конференції (Луцьк, 17 травня 2024 р.). Луцьк, 2024. С. 43-47.uk_UK
dc.identifier.isbn978-966-940-574-6-
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24473-
dc.description.abstractРесторанна галузь відіграє невід’ємну роль у глобальній системі харчування, що створює важливий культурний та соціальний контекст для спілкування, відпочинку та задоволення гастрономічних потреб споживачів. Перед ресторанами стоїть завдання не лише задовольняти смакові вподобання клієнтів, а й ефективно управляти виробничими процесами, щоб зменшити негативний вплив на довкілля та підвищити економічну стійкість. Зростаючий обсяг харчових відходів у ресторанній галузі створює значний екологічний та економічний виклик.uk_UK
dc.format.extent43-47-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherЛуцьк : Вежа-Друкuk_UK
dc.subjectметодологія управління проектамиuk_UK
dc.subjectтехнології зменшення відходівuk_UK
dc.subjectресторанний бізнесuk_UK
dc.titleМетодологія управління проектом оптимізації та використання харчових відходів у ресторанному бізнесіuk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
dc.citation.conferenceРЕІНТЕГРАЦІЯ ВЕТЕРАНІВ у цивільне суспільство та перспективи відбудови України-
dc.contributor.affiliationВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.coverage.placenameЛуцькuk_UK
dc.relation.references1. Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства: навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. К. : Центр учбової літератури «Інкос», 2017. 280 с.uk_UK
dc.relation.references2. Бровенко Т.В. Цифрові платформи та технології як інструменти розвитку ресторанного бізнесу. Abstracts of XIV International Scientific and Practical Conference. Bilbao, Spain 2020. 484-487 с.uk_UK
dc.relation.references3. Корнелюк О. Методологічні аспекти управління циркулярними проєктами та бізнес-моделями. Наукова інтеграція в умовах глобальних викликів: збірник тез доповідей IV Міжнародної мультидисциплінарної науково-практичної конференції (Луцьк, 20 червня 2023 р.). / За заг. ред. Павліхи Н. В. – Луцьк : Вежа-Друк, 2023. 159 с. С. 93-99. URL: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22942uk_UK
dc.relation.references4. Павліха Н.В., Корнелюк О.А., Цимбалюк І.О. Методології проєктного менеджменту для циркулярних бізнес-моделей: переваги та можливості. Інтелект ХХІ. 2023. № 3. С. 74-80. DOI: https://doi.org/10.32782/2415-8801/2023-3.11uk_UK
dc.relation.references5. Корнелюк О., Левицький С. Економіка замкненого циклу та стратегії управління відходами. Наукові інновації та передові технології. Серія «Економіка». 2023. № 14(28). С. 679-691. DOI: https://doi.org/10.52058/2786-5274-2023-14(28)-679-691uk_UK
dc.relation.references6. Бутенко О. П., Стрельченко Д. О. Практичні аспекти використання харчових відходів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу // Вісник економіки транспорту і промисловості. № 61, 2018. С 110-117.uk_UK
dc.relation.references7. Pavlikha N., Korneliuk O. World experience of circular economy implementation and prospects for Ukraine. Economic, social and legal aspects of enterprise management. Context of the political and economic crisis / scientific editors Monika Dobska, Ryszard Kamiński. Poznań, 2022. P. 155-168. URL: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22295uk_UK
dc.relation.references8. Влащенко Н. М. Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі : навч. посібник. Харків. нац. ун-т міськ. госпва ім. О. М. Бекетова. Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2018. 373 с.uk_UK
dc.relation.references9. Громаченко К. Ю., Яковишина М. С. Екологічні практики ресторанного господарства м. Рівне. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Сер. Сільськогосподарські науки. Рівне : НУВГП, 2021. Вип. 3(95). С. 34-46.uk_UK
dc.subject.udc640.43:658.56:664:628.4:338.2uk_UK
Розташовується у зібраннях:РЕІНТЕГРАЦІЯ ВЕТЕРАНІВ у цивільне суспільство та перспективи відбудови України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
43-47.pdf716,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.