Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24454
Title: Оцінка ступеня використання типологічного потенціалу насаджень сосни звичайної в умовах свіжого бору Тельчівського лісництва філії «Колківське лісове господарство»
Authors: Бондарчук, Дмитро Володимирович
Affiliation: Кафедра лісового та садово-паркового господарства
205 Лісове господарство
Bibliographic description (Ukraine): Бондарчук Д. В. Оцінка ступеня використання типологічного потенціалу насаджень сосни звичайної в умовах свіжого бору Тельчівського лісництва філії «Колківське лісове господарство» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 205 Лісове господарство / наук. кер. В. П. Войтюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк , 2024. 36 с.
Issue Date: 2024
Date of entry: 9-Jul-2024
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Supervisor: Войтюк, Василь Петрович
Keywords: типологічний потенціал
насадження сосни
Abstract: Сучасне ведення лісового господарства висуває серйозні вимоги до лісової типології як наукової дисципліни. Від неї очікується надання науково-обґрунтованих принципів для розробки та впровадження заходів з лісівництва, лісорозведення та лісової меліорації. Це покладає на лісову типологію велику відповідальність за ефективне вирішення найбільш важливих завдань, що стоять перед галуззю лісового господарства в інтересах народного господарства. Прогрес у розвитку лісової типології та швидкість впровадження її досягнень у практику значною мірою визначатимуть загальний поступ і розвиток вітчизняного лісового господарства в цілому. Розділ 1: загальні поняття лісової типології та дослідження продуктивності деревостанів в Україні. Розділ 2: характеристика об'єкта дослідження, методика досліджень, природно-кліматичні умови регіону. Розділ 3: аналіз лісорослинних умов Тельчівського лісництва, визначення типологічного потенціалу соснових насаджень свіжого бору.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24454
Content type: Bachelor Thesis
Appears in Collections:FB_KR (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bondarchuk_2024.pdf460,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.