Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24422
Назва: Формування іміджу референта
Автори: Лукащик, Марія Сергіївна
Приналежність: Кафедра музеєзнавства, памʼяткознавства та інформаційно-аналітичної діяльності
029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа
Бібліографічний опис: Лукащик М. С. Формування іміджу референта : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец.  029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа / наук. кер. А. В. Карпюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 80 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 2-лип-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Карпюк, Аліна Віталіївна
Теми: діловий імідж
ділове середовище
референт
індивідуальні особливості
професійні характеристики
зовнішній вигляд
онлайн-сервіси
соціальні мережі
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі комплексно проаналізовано різноманітні аспекти формування позитивного іміджу референта у сучасному діловому середовищі. Описано сутність поняття «імідж» і розкрито його значення як соціокультурного феномену. Визначено основні складові ділового іміджу. Охарактеризовано особливості побудови іміджу референта, його ролі в професійному середовищі та впливу на кар’єрний розвиток. Визначено, що імідж референта суттєво впливає на ефективність взаємодії з колегами, партнерами та клієнтами, а також на загальну репутацію установи. Звернуто увагу на специфіку формування іміджу референта за допомогою мовних та невербальних засобів, враховуючи індивідуальні особливості та професійні характеристики референта. Розкрито головні аспекти зовнішнього вигляду та стилю референта. Проведений аналіз дозволив виявити, що у сучасному інформаційному світі, де віртуальне спілкування набуває важливого значення, образ референта часто складається через соціальні мережі та онлайн-платформи. Тому у кваліфікаційній роботі досліджено використання цих інструментів для формування позитивного іміджу референта. Запропоновано підбірку навчальних матеріалів, які сприятимуть самореалізації та створенню позитивного враження про референта як кваліфікованого фахівця.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24422
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FH_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
lukashchyk_2024.pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.