Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24416
Назва: Служба інформаційно-аналітичного забезпечення органів державної влади: структура та напрями діяльності
Автори: Орєхова, Анастасія Анатоліївна
Приналежність: Кафедра музеєзнавства, памʼяткознавства та інформаційно-аналітичної діяльності
029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа
Бібліографічний опис: Орєхова А. А. Служба інформаційно-аналітичного забезпечення органів державної влади: структура та напрями діяльності : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец.  029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа / наук. кер. С. В. Чибирак ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 66 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 2-лип-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Чибирак, Світлана Вікторівна
Теми: інформаційно-аналітичне забезпечення
органи державної влади
аналітична діяльність
інформаційні ресурси
інформаційні технології
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та аналізу служби інформаційно-аналітичного забезпечення органів державної влади. У роботі розглядається структура таких служб, їх функції та завдання, а також основні напрями діяльності. Особлива увага приділяється методам та засобам збору, аналізу та поширення інформації, які використовуються в роботі служби. У рамках кваліфікаційної роботи детально аналізується роль і значення служб інформаційно-аналітичного забезпечення в контексті функціонування органів державної влади. Досліджується їхня роль у забезпеченні прийняття стратегічних та тактичних рішень, моніторингу суспільного стану, прогнозуванні подій та аналізі інформаційного простору. Окрім цього, у кваліфікаційній роботі розглядаються сучасні технології та методи аналізу великих обсягів даних (Big Data), штучного інтелекту (AI), машинного навчання тощо, які застосовуються в роботі для аналізу інформації. Висвітлено також етичні та правові аспекти збору, обробки та використання інформації в рамках державного апарату. Здійснюється порівняльний аналіз підходів до організації та функціонування різних служб інформаційно аналітичного забезпечення, що дозволяє визначити найефективніші практики та впровадити їх на національному рівні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24416
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FH_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
oriekhova_2024.pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.