Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24412
Назва: Розвиток фестивального туризму в Бразилії
Автори: Панібраць, Наталія Володимирівна
Приналежність: Кафедра музеєзнавства, пам’яткознавства та інформаційно-аналітичної діяльності
027 Музеєзнавство, пам'яткознавство
Бібліографічний опис: Панібраць Н. В. Розвиток фестивального туризму в Бразилії : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 027 Музеєзнавство, пам'яткознавство / наук. кер. С. В. Чибирак ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 52 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 2-лип-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Чибирак, Світлана Вікторівна
Теми: фестивальний туризм
тур
карнавал
подієвий туризм
подія
свято
Короткий огляд (реферат): У дослідженні розглянуто класифікацію культурного туризму, що передбачає виокремлення форм і видів за різними критеріями, що дозволило визначити фестивальний туризм, як вид подієвого туризму. Також з’ясовано історію виникнення фестивального туризму, яку умовно поділено три основні етапи, а саме: від найдавніших часів до другої половини ХІХ століття; від другої половини ХІХ до першої половини ХХ століть; із середині ХХ століття і дотепер. У кваліфікаційній роботі звернено увагу на тенденції розвитку фестивального туризму у Бразилії та фактори, які цьому посприяли. Увага звернена на найбільші фестивалі, а саме у Ріо-де-Жанейро, Блуменау, Іжарі, Парінтінсі та Белен. Фестивальний туризм у Бразилії є важливою частиною сучасної туристичної індустрії, оскільки сприяє культурному обміну, економічному розвитку і наданню унікальних вражень туристам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24412
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FH_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
panibrats_2024.pdf989,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.