Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24403
Назва: Розробка мобільного застосунку для комплексного управління особистими фінансами
Автори: Расік, Микола Романович
Приналежність: Кафедра комп’ютерних наук та кібербезпеки
122 Комп’ютерні науки
Бібліографічний опис: Расік М. Р. Розробка мобільного застосунку для комплексного управління особистими фінансами : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 122 Комп’ютерні науки / наук. кер. Л. Я. Глинчук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк , 2024. 52 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 1-лип-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Науковий керівник: Глинчук, Людмила Ярославівна
Теми: мобільний застосунок
середовище програмування
мова програмування
Java
Android Studio
SQLite
Короткий огляд (реферат): У роботі представлено розробку мобільного застосунку для обліку та аналізу особистих фінансових витрат користувачів. Проведено аналіз сучасних інструментів розробки мобільних застосунків, обґрунтовано вибір середовища розробки Android Studio, мови програмування Java та бази даних SQLite. Досліджено три аналогічних програмних продукти, визначено їхні переваги та недоліки, що стало основою для формулювання вимог до розроблюваного застосунку. Розроблений мобільний застосунок надає користувачам можливість ефективно відслідковувати фінансові операції, додавати витрати за категоріями та аналізувати фінансові дані за допомогою діаграм. Детально описано архітектуру, процес розробки та логіку роботи програми, наведено ключові фрагменти коду. У роботі також представлено рекомендації щодо подальшого вдосконалення програмного продукту, зокрема розширення функціональних можливостей та покращення користувацького досвіду. Для реалізації проєкту використано мову програмування Java, середовище розробки Android Studio, бібліотеку SQLite для роботи з базами даних та бібліотеку MPAndroidChart для візуалізації даних.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24403
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FITM_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rasik_2024.pdf4,05 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.