Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24379
Назва: Система соціального захисту малозабезпечених сімей в територіальній громаді
Автори: Лісовик, Павлина Сергіївна
Приналежність: Кафедра соціальної роботи та педагогіки вищої школи
232 Соціальне забезпечення
Бібліографічний опис: Лісовик П. С. Система соціального захисту малозабезпечених сімей в територіальній громаді: робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 232 Соціальне забезпечення / наук. кер. В. В. Петрук; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 55 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 27-чер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Петрук, Вікторія Віталіївна
Теми: соціальний захист
малозабезпечена сім᾽я
територіальна громада
соціальний захист малозабезпеченої сім᾽ї
Короткий огляд (реферат): Бакалаврську роботу присвячено вивченню соціального захисту на рівні конкретної громади, що може допомогти краще розуміти, які чинники впливають на ефективність соціальних програм та як їх можна оптимізувати для задоволення потреб населення. Проблема, порушена у роботі, це важливий етап у розробці нових підходів до переосмислення соціальної політики в Україні, визначення чіткої мети, завдань, механізмів і етапів її реалізації. У першому розділі бакалаврської роботи досліджено теоретичні основи даної проблеми, зокрема суть, основні напрями та функції соціального захисту населення, систему соціального захисту населення. У другому розділі бакалаврської роботи досліджено систему соціального захисту малозабезпечених сімей в територіальній громаді. Проаналізовано державну систему соціального захисту малозабезпечених сімей, охарактеризовано соціальний захист малозабезпечених сімей територіальної громади та подано напрями удосконалення державного регулювання механізму соціального захисту малозабезпечених сімей в громаді. В результаті дослідження бакалаврська робота має на меті надати важливі висновки та рекомендації щодо удосконалення державного регулювання механізму соціального захисту малозабезпечених сімей в громаді.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24379
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FP_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
lisovyk_2024.pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.