Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24360
Назва: Соціальна підтримка сімей, які пережили втрату члена родини внаслідок військових дій
Автори: Гаврилюк, Роман Андрійович
Приналежність: Кафедра соціальної роботи та педагогіки вищої школи
232 Соціальне забезпечення
Бібліографічний опис: Гаврилюк Р. А. Соціальна підтримка сімей, які пережили втрату члена родини внаслідок військових дій: робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 232 Соціальне забезпечення / наук. кер. В. С. Петрович; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 51 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 26-чер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Петрович, Валерій Степанович
Теми: соціальна підтримка
втрата
член родини загиблих
соціальний супровід
соціальні виплати
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження: визначити теоретичні засади та обґрунтувати шляхи та дієві заходи щодо надання соціальної підтримки сім’ям, які пережили втрату члена родини внаслідок військових дій. В бакалаврському дослідженні розкрито сутність та чинники соціальної підтримки окремих категорій сімей в часи війни. Проаналізовано проблеми та потреби сім’ям, які пережили втрату члена родини внаслідок військових дій. Охарактеризовано форми та методи роботи з сім’ями, що пережили втрату, які використовуються вітчизняними та зарубіжними соціальними агенціями та сервісними громадськими організаціями. Другий розділ роботи присвячений висвітленню особливостей соціальної підтримки та соціальної допомоги сім’ям, що втратили члена родини внаслідок війни, який напрацьований в управлінні соціальних служб для сімей, дітей та молоді та департаменті соціальної і ветеранської політики Луцької міської ради. Виходячи з результатів інтерв’ю працівників соціальних служб міста, контент-аналізу нормативних актів, документів та матеріалів сайтів установ, розкрито організаційно-змістове наповнення роботи з сім’ями, що пережили втрату члена родини внаслідок військових дій в Луцькій міській громаді. Запропоновано деякі шляхи та інструменти організації роботи з надання соціальної підтримки сім’ям, які пережили втрату члена родини внаслідок війни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24360
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FP_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
havryliuk_2024.pdf1,6 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.