Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24345
Назва: Проєктування та реалізація мобільного застосунку для автоматизації процесів роздрібної торгівлі
Автори: Назар, Богдан Анатолійович
Приналежність: Кафедра комп’ютерних наук та кібербезпеки
122 Комп’ютерні науки
Бібліографічний опис: Назар Б. А. Проєктування та реалізація мобільного застосунку для автоматизації процесів роздрібної торгівлі : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 122 Комп’ютерні науки / наук. кер. Л. В. Булатецька ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк , 2024. 69 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 25-чер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Науковий керівник: Булатецька, Леся Віталіївна
Теми: мобільний застосунок
електронна комерція
роздрібний магазин
Android
Java
Firebase
RoomDatabase
UI дизайн
замовлення
Google мапа
програмне рішення
алгоритми
функції
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена розробці мобільного застосунку для роздрібного магазину. У роботі розглянуто принципи розробки мобільних застосунків для роздрібних магазинів, досліджено переваги та недоліки кожного типу. Особливу увагу приділено інтерфейсу користувача та їхнього використання у створенні сучасних мобільних застосунків. У роботі зазначено основні особливості реалізації серверної частини мобільних застосунків. Проведено аналіз існуючих аналогічних розробок та визначено їхній вплив на вибір ключового функціоналу для реалізації у розробці. У роботі продемонстровано розробку оптимального застосунку згідно із наявними умовами. Розроблений продукт підтримує різні функції, включаючи реалізацію різноманітних операцій для користувачів, таких як перегляд товарів, здійснення покупок, перегляд магазинів на мапі, зміна особистих даних користувача, додавання відгуків на продукти, пошук товарів за символами, оцінка продуктів, редагування кошику, обробка платежів та перегляд замовлень. Важливою складовою є обробка взаємодії між користувачами та системою. У результаті виконання проекту був створений мобільний застосунок, який забезпечує зручний доступ до всього асортименту товарів роздрібного магазину, інформації про акції, швидкість та безпеку для користувачів. Застосунок протестовано на кількох віртуальних та реальних пристроях Android. Розроблений продукт пропонує можливість обміну даних з хмарним сервером, а також з локальною базою даних.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24345
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FITM_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nazar_2024.pdf2,72 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.